we zijn veilig aangekomen!
Door: Annemarie
Blijf op de hoogte en volg Annemarie
01 Februari 2005 | Zuid-Afrika, Benoni
We zijn veilig aangekomen in Johannesburg, Benoni om precies te zijn., Goede vlucht en super lief gastgezin. Heel moe nu...
Mensen ik moet het kort houden
Tis hier heeeel mooi en warm!
Groetjes!
01 Februari 2005 - 17:47
Hein:
Hoi hoi! Super dat jullie goed zijn aangekomen! Ik hoop gauw meer van je te horen. Begin je nu al beetje te missen....;)
Doei! -
01 Februari 2005 - 17:48
Els:
Wow!!
spannend zeg!!
Ga maar lekker uitrusten en lekker slapen!!
Heel veel geluk!
Liefs Els -
01 Februari 2005 - 17:52
Erik:
we zulle jemissen -
01 Februari 2005 - 21:20
Lotte En Steven:
Super gaaf! Rust lekker uit en laat wat van je horen! Je hebt dus ook de beschikking over internet bij je gastgezin?? Das wel beter!
Liefs, Steven en Lotte -
02 Februari 2005 - 05:26
Hein:
Hoi! Succes met het kopen van een dikke bolide vandaag :) Spannend hoor... Hoop dat het allemaal lukt!
Kus, Hein -
02 Februari 2005 - 06:24
Marije:
gelukkig ben je goed aan gekomen!!koop en leuke auto en succes ermee!!
kusss marije
je nichie -
02 Februari 2005 - 08:29
Dani:
Hoi!! Idd fijn dat jullie goed zijn aangekomen! Nu maar ff een beetje aarden daar en dan kan het werk beginnen! Ben echt benieuwd! Hopen dat de familie ook nog 'super lief' blijft he! Haha.
Liefs, Dani -
02 Februari 2005 - 09:37
Arjen:
Hop hop hop, zet hem op.
ja -
02 Februari 2005 - 10:27
Esther:
Heej Anne!
Goed om te horen, dat je goed aangekomen bent! Veel plezier en hoor graag (en zie) jullie verhalen en/of foto`s!
Esther -
02 Februari 2005 - 10:52
Harmen:
poe heej tiswat, ook nog lekker weer daaroh ofzo? -
02 Februari 2005 - 12:48
Klaas&klarie:
ha an, geweldig dat jullie er zijn en dat je zelfs even belde!Succes met het kopen van een auto! hoe gaat het met je engels? liefs en groeten! -
02 Februari 2005 - 15:35
Conducteur:
Zo zie je maar weer de trein is zo gek nog niettt!!!!!!! heel veel plezier en de groetjes -
02 Februari 2005 - 17:04
Yke Tulpenkoningin (haha):
He annemarie, goed om te horen dat je daar veilig bent aangekomen. Ik ben echt super jaloers op je! Ik zie het hier met bakken uit de hemel komen en jij zit daar lekker in het zonnetje, nou meid geniet er van!! Hou ons op de hoogte! We missen je nu al hihihi...Dikke kus Yke -
02 Februari 2005 - 17:04
Henk En Jantien:
Hoi Annemarie,
Fijn dat jullie goed zijn aangekomen en een goed gastgezin hebben. Al olifanten gezien ???? oke..we zijn benieuwd in wat voor auto jullie straks rondtoeren!!!
Groeten ook van Nico
liefs henk en jantien. -
02 Februari 2005 - 20:38
Annelies:
Hey Anne.
Mooi dat jullie goed zijn aangekomen. Geniet van al het moois daar en we houden contact.
Liefs Annelies -
02 Februari 2005 - 21:06
Janneke:
gaaf zeg dat je goed bent aangekomen!! was t lang vliegen en had je een btje mooi uitzicht??
was gister nog in switch en er lag een kaartje voor je van je oom en tante nog voor je verjaardag! haha dus heb m voor je mee genomen doe nog wel eff bij je in de bus wel in nederland hoor!
xxx -
02 Februari 2005 - 21:54
Hey Annemarie! Lekker veel reacties alweer heh op je site!? Ik mis je! -
03 Februari 2005 - 10:04
Sophie:
Fijn dat jullie er lekker zijn! Laat wel effe een foto zien van je allereerste auto, he! -
04 Februari 2005 - 10:57
@lon:
Donkere wolken... jassen aan. Wat waren we graag bij je in Zuid-Afrika. Geniet er van!!! Tot sms, mails of wat ook. Groetjes.