Hard werken?
Door: Annemarie
Blijf op de hoogte en volg Annemarie
17 Februari 2005 | Zuid-Afrika, Johannesburg
Zo het is al weer donderdag. En we zitten weer in ons kantoortje. We hadden een afspraak met Reggie, maar op een of andere manier is hij niet op school vandaag, beetje jammer want nu weten we niet zo goed wat we kunnen doen.....
We wachten nu op een telefoontje van hem! Dus, nu maar weer lekker netwerken, hahah!
We zijn van plan om komend weekend naar Pilanesbergen te gaan. Daar verwachten we de Big 5 te kunnen zien; veel dieren! Wel zin in....echt iets van het land zien! Na het weekend hoop ik dan ook foto's op mijn site te zetten. Dus nog even wachten....
Hilde heeft trouwens al wel een aantal foto's op haar site staan (dus je kunt ook daar een kijkje nemen.....)
Gisteren hebben we ook vrij weinig gedaan, best raar, doordat onze begeleiders er niet zijn, kunnnen we op het moment even niet zoveel. Best frustrerend als je wat wilt doen, maar dat niet lukt....
Maar goed, gisteren zijn we lekker wezen winkelen bij een Mall (een heeeel groot overdekt winkelcentrum).
Dinsdag toen we niet aan de slag konden, vanwege onze kapotte auto, hebben we dus lekker in de zon gezeten en een korte wandeling gemaakt en hebben we mooie cactussen gezien.
Nouja, het is dus geen hard werken voor ons deze week (alleen de maandag was nuttig...)
En toen we gisteren thuis kwamen wilde ik de auto even schoonspuiten (want die was errug vies geworden...). Ik ging naar de 'tuinman' die werkzaam is op 'ons erf' en ik vroeg hem naar een tuinslang o.i.d. Toen zei hij, dat hij 'm voor mij schoon wilde gaan maken. Dusszzz...dat was niet mijn bedoeling....maar ja....zo gaat dat hier dus ;-) Opnieuw geen hard werken dus!?? Hahahah. Het begint een beetje op vakantie te lijken???? :-p
Goed, begint het voorjaar bij jullie al een beetje te komen??????
Groetjes, Annemarie
17 Februari 2005 - 07:08
Laura:
Hello,
Hier alles goed hoor. Ik heb nog 1 dag en dan begint mijn weekend al. Heerlijk lang weekend. Wat betreft het voorjaar. Nou nog niet echt. Het is erg koud 's ochtends, maar het is te overleven. Ik ben al lang blij dat het weer droog is. Succes verder.
Liefs laura -
17 Februari 2005 - 12:59
K&K:
Wel leuk zoveel vrije tijd, maar wel kostbaar.Al dat winkelen....!Ook maar goed dat de voorjaarsvakantie hier maar een week duurt! Trouwens voorjaar is het echt nog niet!Liefs. -
17 Februari 2005 - 15:18
Harmen:
beetje vaag weer hiero, dan weer koud rond het vriespunt enzo dan weer regen en rond de 10 graden. Niet echt relaxt dus -
17 Februari 2005 - 17:41
Tiemensmaatjes:
Wij hopen jij heb lekker gewerk en iets geleer ook. Alle sukses met die afhandeling van jou stage.
Baie groete
kuzzies -
17 Februari 2005 - 18:16
Ellen:
Hé An!
Gaaf om je zo te volgen! Hier alles goed. Idd koud... Je moeder is hier gister geweest, heeft ons huisje goedgekeurd :) Het schiet al op
Veel plezier daar, geniet ervan!
Veel liefs, Ellen -
17 Februari 2005 - 18:17
Eliza:
Ha die Annemarie!! Hoe is het met jou dan? K hoorde van Ellen dat je dus in Afrika zit!! wowie, dus lekker naar je zin daar? Dus eerder vakantie dan werken hihi Nou meiss hoop weer es wat van je te horen! Liefs Eliza (van ronduitweekend) -
17 Februari 2005 - 18:18
Ellen:
Hé An!
Veel plezier daar, geniet ervan!
Veel liefs, Ellen -
17 Februari 2005 - 18:52
Judith:
hej!
wel lkkr al die vrije tijd:)! gaaf dat we ff gezellig gebelt hebben!
leuk weekend alvast!
liefs, judith -
18 Februari 2005 - 16:15
Henk En Jantien:
Jij lekker lui in de zon,wij maar arbeiden hier,fietsen door de regen,sneeuw,wind...zels Henk gaat 's morgens alweer vroeg op pad.Hein trouwens ook vanmorgen...stond om iets over 5 al onder de douche.!!!!Nu 'k ga lekker nasi maken,is het eten daar lekker??? groet,liefs H&J. -
18 Februari 2005 - 18:35
Jansen@yro.nl:
Dag Annemarie, leuke site heb je , ik kijk ook elke dag even samen met Rob naar je site, maar wat lees ik ',een beetje vakantie houden daar, en je vader maar werken en wij dus ook , voor ons geen lekker zonnetje , maar montenteel natte sneeuw.
Als je naar de big 5 gaat zoeken, is erg mooi hebben wij in Kenia ook gedaan, hebben wij nog veel leuke herinneringen aan. nou tot kijk en dan maar veel plezier
rob en yvonne yro keukens -
19 Februari 2005 - 16:55
Marije Koster:
Hoi,
Tja, terwijl jij de stof van je auto laats wassen staan hier de auto's in de regen vanzelf schoon te spoelen! Groetjes Marije, ps niet té bruin worden hé? -
20 Februari 2005 - 12:18
Frans + Sietske Jansonius:
Hoi Annemarie,
Vanmorgen uit de kerk stonden we even met je ouders te praten. Toen hoorden we dat je helemaal in Zuid-Afrika zit.
Een hele ervaring lijkt ons!
het is daar denken wij nu hartje zomer, terwijl nog in de winter zitten. Nou ja, winter?? Geen echte winter!!
We verlangen weer naar het voorjaar.
Wij wensen je daar in Johannesburg een goed tijd, en dat je t.z.t. ook weer veilig en gezond terug mag komen.
Hartelijke groet,
Frans+Sietske -
21 Februari 2005 - 20:34
Hein:
Zo, weer begonnen aan een nieuwe WERKweek met lekker veel SNEEUW, REGEN en WIND en KOU enzo... tsss, zit daar een beetje in de ZON soort van VAKANTIE te houden :P Doei he, xxx! -
21 Februari 2005 - 21:44
Bianca En Bart-Jan:
Eindelijk hebben we je site gevonden! Ziet er echt leuk uit. Onze eigen herinneringen komen ook weer boven. Geniet maar lekker van de zon, want die is hier ver te zoeke. Het regent hier regelmatig. Geniet lekker!
Groetjes, Bianca en Bart-Jan -
22 Februari 2005 - 06:33
Annelies:
Hey Anne.
Gaaf om te lezen dat je het naar je zin hebt. En geniet maar ff van je vrije dagen :) Ik zit ook nog steeds in het warme weer, maar voor mij is het alweer bijna tijd om naar huis te gaan (wat ook wel weer lekker is). Nog heel veel succes daar (met vakantie vieren :p) en tot mails.
Liefs Annelies -
23 Februari 2005 - 07:08